Tilaus- ja toimitusohjeet

Rummun voit tilata verkkokaupasta, sähköpostitse tai soittamalla.

Verkkokaupasta tilatessa sinulle tulee ensin vahvistusviesti (ei ole lasku). Rumpu maksetaan ennakkomaksuna tai paypal-tilin kautta. Lasku lähetetään pääsääntöisesti sähköpostitse, pyydettäessä postin välityksellä. Sovittaessa rummun voi myös ostaa osamaksulla.

Kun suoritus näkyy tilillämme, pakkaamme rummun huolellisesti ja lähetämme sen asikkaan toivomalla tavalla. Voit nopeuttaa toimitusta lähettämällä viestin maksun jälkeen. Mukana seuraa rumpukapula sekä hoito- ja vihkimisohjeet.

Toimituskulut

Kotimaahan 10-15 euroa tilaus, ulkomaille taksojen mukaan.

Toimitusaika

Noin viikko kaupasta tilatulla valmiilla rummulla. Tilausrummut 2 vko-2 kuukauteen, riippuen rummun koosta, värityksestä ja maalaustarpeesta. Varsinkin maalattaville rummuille pitää varata vähintään kuukausi.

Toimitustapa

Toimitamme pääsääntöisesti rummut postitse, mutta myös matkahuolto tai nouto Kouvolasta on mahdollista.

Palautusoikeus

Tuotteilla on normaali 14 vrk palautusoikeus. Jos et halua pitää rumpua, ota yhteyttä, niin sovitaan palautuksista. Rummun pitää luonnollisesti olla hyvässä kunnossa. Tilausrummuilla ei ole palautusoikeutta (tästä voimme toki keskustella, riippuu pitkälti rummun kuvituksesta).

Muuta

Pakkaamme rummut huolellisesti, mikäli toimituksessa/postituksessa tapahtuu vaurioita, ota yhteyttä.

Rummun mukana seuraa hoito-ohjeet (käytännössä noin kerran vuodessa rasvaus, ei saa pitää liian kuumassa/kylmässä), joita noudattamalla rumpu säilyy hyvänä. Mikäli kuitenkin ilmenee esimerkiksi valmistusvirhe, korvaamme vaurion. Nämä neuvotellaan aina tapauskohtaisesti (tähän mennessä ei ole tullut yhtään korjattavaa).

Rumpu-ukko, Rakkolantie 252, 54500 Taavetti
puh. 045 195 8666
info(at)shamaanirumpu.net