Shamaanirummunrakennuskurssi Repovesi 12. -13.8.2017

Koe luonnon puhdistava ja voimaannuttava energia Repoveden kauniissa maisemissa  ja suo itsellesi tämä upea hengähdystauko, joka ravitsee sekä sieluasi että mieltäsi ja lataa elämänvoimaa syksyä varten.

Tämän kesäkauden viimeinen shamaanirummunteko kurssi järjestään luonnon helmassa Repoveden kansallispuiston tuntumassa. Majoitumme Saarijärven mökillä ja vihimme sunnuntaina rummun perinteisin menoin kansallispuiston alueella.

Kurssin aikana rakennamme upean shamaanirummun, jonka ääni on vertaansa vailla. Shamaanirummun voi värjätä tai koristella itse omin symbolein. Kurssin aikana saat tietoa shamaanirummusta, sen käytöstä, virityksestä ja huollosta. Koet rentouttavan rummutussession ja mieleenpainuvan shamaannirumpuvihkimyksen.

Shamaanirumpu tehdään valmiiseen koivukehikkoon, joka hiotaan ja värjätään. Poronnahka värjätään (tai nahka koristellaan) ja "ommellaan" nahkaan. Kädensija ja rumpukapula viimeistelee työn. Kurssi sopii kaikille, myös heille, jotka omaavat "peukalon keskellä kämmentä". 

Kurssin hinta on 222 €, joka sisältää opetuksen ja materiaalit ja kahvituksen. Kurssi on mahdollista maksaa myös osamaksulla, kysy lisätietoja sähköpostilla. Yöpymiset ja ruokailut 40 €/henkilö. Jos sinulla ei ole autoa käytettävissä, Kouvola-Repovesi-Kouvola välillä on mahdollisuus yhteiskuljetukseen.

Ilmoittautuneille lähetämme tarkemmat ohjeet, voit kysellä kurssista myös s-postitse info(at)shamaanirumpu.net tai soitella 045 222 0440.

T:mi Rumpu-ukko on toiminut vuodesta 2010. Olemme järjestäneet vuosittain shamaanirumpukursseja, myynneet shamaanirumpuja messuilla, tapahtumissa ja verkkopuodissamme. Vuosien aikana olemme tehneet lähes 300 rumpua.

Repovesi 12. -13.8.2017 Shamaanirummunrakennuskurssi  Kai Pulli
"Rumpu-ukko"
Innostus shamaanirumpuihin lähti omasta harrastuksesta, soittanut vuonna "kirves ja sirppi" rumpuja bändissä, keikkailee vieläkin silloin tällöin. Käynyt shamaanikurssinsa Markku Backmannin johdolla. Rauhallinen ja rento fiilistelijä, joka näkee kaikessa aina hyvää.
Repovesi 12. -13.8.2017 Shamaanirummunrakennuskurssi  Sari Autere
"Rumpu-ukon akka"
Tykkää ennen kaikkea tehdä shamaanirumpuja, sillä se on oivaa vastapainoa ajattelutyölle, jota tekee päivittäin. Hoitaa Rumpu-ukon puodin pyörityksen ja vastaa järjestelyistä ja siitä että homma toimii. Energinen toimija, joka toivoo ihmisten löytävän itsensä ja luonnon uudestaan.