kaitsu rummuttaa1 shamandrum

Järjestämme Repoveden kansallispuiston tuntumassa 12. - 13.8. kurssin, jonka aikana pääset tekemään itsellesi uniikin shamaanirummun. Aloitamme lauantaina klo 13.30 ja kurssi loppuu sunnuntaina 13.8. noin klo 16.00.

Kurssin aikana työstämme rumpukehikon (peruskoko noin 40 cm), kiinnitämme poronnahan runkoon ja värjäämme/koristelemme rummun. Luonnollisesti teemme myös rumpukepin. Pääset myös rumpumatkalle, kerromme hieman soittamisesta ja shamaanirummusta.

Shamaanirumpu myös vihitään kurssin lopuksi omalle energiallesi, sään salliessa teemme sunnuntaina retken Repoveden jylhiin maisemiin ja vihimme rummun siellä.

Kurssin hinta 245 €, sisältää materiaalit ja opetuksen. Ruokailut+yöpymiset vuokramökissä 40 €/henkilö.

Ilmoittautumisen jälkeen, saat tarkemmat tiedot s-postiisi. Kurssi järjestetään, mikäli osanottajia on min. 6 henkilöä. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 24.7.2017

Ilmoittautumiset s-postilla: info(at)shamaanirumpu.net. Lisätiedot puhelimitse 045 222 0440 (arkisin, iltaisin).

Repoveden kansallispuisto on Kaakkois-Suomessa Kouvolan ja Mäntyharjun kuntien alueella sijaitseva kansallispuisto. Repovedelle ei pääse julkisilla, mutta tarvittaessa on mahdollisuus yhteiskuljetukseen Kouvolasta Repovedelle ja takaisin.